Om oss

Välkommen till #stansmysigastesalong mitt i centrala Trollhättan.

Här kliver man in i en lugn och mysig atmosfär, får en kopp kaffe och får sina naglar gjorda, en lashlift, ansiktsbehandling eller spraytan.

 

Vilka är vi


Linda Eriksson Lind

Delägare av Do More Nails & Beauty/Lilly Nails Trollhättan

Nagelterapeut, vaxterapeut, makeupartist och utbildar nya nagelterapeuter. Legitimerad yrkeslärare och arbetar också med att utbilda och uppdatera Lilly Nails lärare.

Hej!
Mitt namn är Linda och jag är en av ägarna till Do More Nails & Beauty. Jag är nagelterapeut och har arbetat med det sedan 2003. Jag är också makeupartist/stylist och det har jag arbetat med sedan 2000, så nästa år i februari firar jag 20 år som stylist, helt galet! Förra året utbildade jag mig också till vaxterapeut och snart ska jag utbilda mig till fransstylist.
Jag arbetar också med att utbilda nya nagelterapeuter hos Lilly Nails och det gör jag både på salongen och på gymnasiet, fantastiskt kul!
Hos oss på salongen vill vi att du kommer och gör din skönhetsbehandling (vi har de flesta) och känner dig väl bemött och har en mysig stund.

Malin Larsson

Delägare av Do More Nails & Beauty/Lilly Nails Trollhättan.

Nagelterapeut, lashliftstylist, makeupartist och utbildar nya nagelterapeuter.

Hej mitt namn är Malin och jag är en av ägarna till Do More Nails & Beauty.
Jag är utbildad nagelterapeut sedan 2018. Jag är även utbildad makeupartist sedan 2014 och lash lift stylist sedan förra året.
Jag jobbar även med att utbilda nya nagelterapeuter hos Lilly Nails och elever på gymnasiet i makeup och specialeffekter.
När jag är på salongen brukar min lilla vovve Ester följa med och förgylla närvaron lite. Hon älskar att mysa med våra kunder och vid önskemål går hon in och lägger sig i vårat peraonalrum.
Vi på Do More vill att ni ska känna er som hemma hos oss och att en kopp kaffe eller te ska vara nära till hands.

Frida Andersson

Naturkosmetisk frisk - och skönhetsterapeut.

Hot Stone massageterapeut

Mia Eriksson

Delägare, nagelterapeut, lashliftstylist och spraytanstylist.

Hej jag heter Mia! Jag utbildade mig till nagelterapeut 2013 och jobbar med både gel och akryl. Älskar allt som heter glitter men uppskattar även det fina i enfärgade naglar. Är även utbildad i spraytan sedan i somras så skulle du vilja bli lite brun såhär i mörkare tider så är det mig du skall kontakta på 0768-616577

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.